Een mooi geprijsde verticale sectionaalpoort

openslaande-deuren (1)Ik geloof het is de tijd van het jaar weer. Mijn man begint namelijk weer te praten over allerlei veranderingen die hij wil doornemen. Laatst had hij het erover om een verticale sectionaalpoort te laten plaatsen.
Normaal gesproken is het een echte doe-het-zelver. Daar is ook helemaal niets mis mee, en ik vind het ook niet erg dat hij graag iets aan de woning wil doen. Het is echter wel zo dat hij plotseling alles in een keer wil aanpakken, en ook al weet hij het zelf niet of wil hij het niet accepteren, hij heeft eigenlijk best wel twee linkerhanden.
Het is dan ook niet makkelijk om altijd ja en amen te zeggen als hij weer iets nieuws uit wil proberen. Laatst had hij dus weer een hele waslijst voor mijn neus gelegd en me verteld dat dit alles was wat hij de komende maand wilde gaan doen.
Gek genoeg zat er niets over de garage bij en dat was juist het eerste wat we zouden moeten aanpakken, en daar heb ik hem dan ook op aangesproken. Daar ging hij over nadenken!

openslaande-garagepoorten (1)Verticale sectionaalpoort

Enkele dagen later kwam hij me vertellen dat hij al erover nagedacht had en dat hij nu als eerste de garage zou willen aanpakken. Ik moet wel zeggen dat ik heel blij was om te horen dat hij dit niet zelf allemaal zou kunnen doen en dat we hiervoor een specialist zouden moeten inroepen. Dat vond ik een geweldig idee. Hij had zelfs al zitten neuzen en was helemaal zelfstandig tot de conclusie gekomen dat Different Doors het juiste bedrijf zou zijn voor ons om mee in zee te gaan. Na een kijkje op hun website en een adviesgesprek aan de telefoon, ben ik het ook helemaal met hem eens!

voordeuren (1)