Het juiste adres voor parket herstellen

Online hebben wij een bestelling geplaatst voor een reparatieset parket herstellen. Omdat deze vloer al meer dan tien jaar in onze woning ligt en er nu veel slechte plekken tevoorschijn komen leek dit de goedkoopste oplossing. Via het internet kwamen wij op de site van Beltraco Benelux B.V. terecht. Hier kan je verschillende sets kopen voor het herstellen van de vloer. Maar mocht de schade te groot zijn om dit zelf te maken, dan kan je een beroep doen op de reparatiespecialisten die hier werkzaam zijn. Maar ik wil het eerst zelf gaan proberen en als het niet lukt kan ik altijd een beroep doen op de vakkundige medewerkers van dit bedrijf.    

Wat een makkelijke klus

Vandaag heb ik mijn bestelling binnen gekregen, de spullen om parket te herstellen. Via het YouTube kanaal heb ik meerder filmpjes bekeken hoe ik deze klus het beste kan doen en ik moet zeggen dat het mij enorm meevalt. In het begin was het even stunten geblazen, maar naarmate ik aan het werk was lukte het mij steeds beter.   

Het resultaat is meer dan mooi geworden, het is bijzonder mooi. Nooit durven denken dat ik zelf zo een handige Harry was. Een voordeel van deze manier repareren scheelt heel veel geld. Want voor zo een set betaal ik een stuk minder dan het laten leggen van een hele nieuwe vloer. Ook kan je niets zien van wat er nu versleten was, de vloer ziet er alleen maar beter uit. Ben best wel trots op mijzelf.