Keuken laten schilderen of wrappen voor unieke stijl

Keuken laten schilderen of wrappen voor een unieke stijl

Keuken laten schilderen of wrappen voor een unieke stijl: wat is mooier? Van oudsher is schilderen de meest gebruikte optie om de keuken een nieuwe look te geven. De laatste jaren is wrappen echter steeds populairder geworden. Dus: schilderen of wrappen? In dit blog gaan we er wat dieper op in.

Wat is wrappen?

Wrappen. Letterlijk vertaald betekent wrappen natuurlijk inpakken. Dat is exact wat een specialist in feite ook doet met uw keuken. Met uw keuken laten wrappen wordt er dun folie aangebracht over uw bestaande keukenkastjes, lades etc. Zo kunt u met uw keuken laten wrappen uw keuken een compleet andere en unieke stijl geven. Het grote voordeel van uw keuken laten wrappen is dat het altijd voor een extra glad eindresultaat zorgt. Gladder dan bij schilderen!

Keuken laten schilderen

Als u uw keuken wilt laten schilderen dan kan dat natuurlijk ook. Waar het laten wrappen van uw keuken zeker een klus is voor professionals, kunt met uw keuken schilderen vaak zelf uit de voeten. Let er hierbij wel op dat het verven van keukendeurtjes een hele klus is. Denk hierbij aan het demonteren van deurtjes, glaswerk afplakken, folie aanbrengen, lijmresten en handgrepen verwijderen. Om nog maar niet te spreken over het schuren, gronden en aflakken.

Ga voor een glad resultaat

Om het uzelf gemakkelijk te maken raden we u aan ervoor te kiezen uw keuken te laten wrappen in plaats van zelf te gaan schilderen. Hiermee bespaart u uzelf niet alleen een boel werk en gedoe, met het laten wrappen van uw keuken krijgt u ook nog eens een gladder en strakker resultaat. Hiermee is uw keuken straks niet alleen in een stijl naar wens, het geeft ook nog eens een unieke uitstraling. Verwonderde blikken en openvallende monden van gasten gegarandeerd!

Meer inspiratie?

Wilt u meer inspiratie voor het geven van een unieke look aan uw keuken? Kijk dan snel hier.