Marmoleum vloer Badhoevedorp

Marmoleum vloer Badhoevedorp

Marmoleum vloeren Badhoevedorp

Marmoleum vloeren worden al lange tijd gebruikt in verschillende gebouwen. Vooral vroeger zag je marmoleum vloeren in zo’n beetje elk klaslokaal, gang of gemeenschappelijke ruimte in Badhoevedorp. Waar daar vroeger vaak één egale kleur voor werd gebruikt, is dat tegenwoordig gelukkig wel anders. Met vele kleuren en andere voordelen, is marmoleum helemaal terug van weggeweest. Lees snel verder.

Een echte Hollandse vloer

Wie eerlijk en gezond wil leven, zit met een marmoleum vloer helemaal goed. De marmoleum vloer is namelijk een echt natuurlijk Hollands oerproduct. Marmoleum wordt namelijk samengesteld vanuit enkel en alleen natuurlijke elementen. Dit maakt het antibacterieel en vrij van weekmakers zoals phthalates. Hierdoor is de vloer ook veilig voor kinderen en dieren om op te spelen.

Lange levensduur

Met een marmoleum vloer heb je ook een vloer die bijzonder lang meegaat. Met een levensduur van maar liefst 30 jaar zit je voorlopig dus wel even goed! Na deze periode begint de cyclus weer opnieuw. Marmoleum vloeren zijn biologisch afbreekbaar. Dus zodra je de vloer vervangt weet je dat de oude weggegooide vloer, niet belastend voor het milieu zal zijn. Met een marmoleum vloer heb je dus niet alleen een milieubewuste keuze gemaakt, maar ook een financieel rendabele.

Overige voordelen

Naast de veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid, heeft de marmoleum vloer nog meer voordelen. Zo is deze vloer bijzonder slijtvast, eenvoudig schoon te maken en goed te onderhouden. Daarnaast is de marmoleum vloer antistatisch, sterk en geschikt voor plekken met veel bedrijvigheid. Krassen en andere slijtageplekken zie je er nauwelijks op. Geen wonder dus dat deze vloer inderdaad veel in scholen, bedrijven, gemeentehuizen en ziekenhuizen wordt gebruikt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden met een marmoleum vloer in Badhoevedorp? Stel al je vragen gerust via het contactformulier. We helpen je graag verder!