Onze zoektocht naar mooie cementtegels

7 (2)We zitten nu onderhand alweer een jaar in onze woning. Toen we de woning betrokken lag er vloerbedekking, maar deze is niet alleen beschadigd, er zitten ook ontzettend veel vlekken in die we de eerste keer niet zagen. Natuurlijk hadden we liever cementtegels gewild, maar het was handig dat er al iets in lag, dit bespaarde ons geld en natuurlijk zouden we zo ook veel moeite en tijd besparen.
Wel zagen we alle beschadigingen en vlekken niet toen we de eerste keer en kijkje kwamen nemen. Daarom hadden we besloten om de vloerbedekking zo over te nemen, zodat de andere huurders de vloer konden laten liggen en dit bespaarde hun natuurlijk ook moeite. Wij hebben hiervoor maar een klein bedrag betaald.

banner3 (2)

De ontdekking

De meeste vlekken waren verstopt op plekken waar je niet zo gauw kijkt, en ik neem aan dat deze vlekken veroorzaakt werden door de kinderen. De beschadigingen waren er nog niet op het moment dat wij een kijkje kwamen nemen, dus ik dacht dat deze waarschijnlijk veroorzaakt werden door het meubilair dat uit de woning gesleept werd. Hoe het ook moge zijn, nadat we dit ontdekt hadden, besloten we toch op zoek te gaan naar vloertegels. Dit wilden we sowieso al lang, maar nu hadden we reden genoeg om het alsnog te doen. Na enkele gesprekken met onze collega’s, die allebei prachtige vloeren in huis hebben liggen, kwamen we erachter dat we eens een kijkje moesten nemen naar de cementtegels van designtegels.be.
Ze hadden groot gelijk! Eerst namen we een kijkje op de website, en dat zag er al fantastisch uit, en toen besloten we de showroom op te zoeken. Het was allemaal echt heel erg mooi. Dus hebben we nu een mooie tegelvloer liggen van designtegels.be!

7 (3)