Tip: prachtige appartementen in Blankenberge

115Vandaag een bericht met het oog op de aankomende lente. De totale onthaasting is voor mij gekomen met het kijken naar de appartementen Blankenberge die heden ten dage te koop staan. Het wordt weer heerlijk weer en ik bedacht me nu te gaan opvatten waar ik al jaren over droom: het aanschaffen van een vakantiehuis. 

Onthaasten in je tweede huis

Ben je namelijk uit je eigen omgeving, dan vormt dat zo’n groot verschil met je dagelijkse leven – en denk maar niet dat ik het me kan veroorloven een keer of twee per maand in een vakantiehuisje te gaan zitten. Het vooruitzicht op vrijdagmiddag lekker af te kunnen reizen naar mijn nieuwe appartement in Blankenberge en daar het weekend te kunnen vertoeven is echt heerlijk. Dit is voor mij de beste manier de dagelijkse sleur los te laten en heerlijk te rusten en genieten in deze prachtige omgeving. 

Kijk eens met me mee naar enkele foto’s van de appartementen in Blankenberge die, overigens, nog steeds te koop zijn! Vandaar dat ik enkele foto’s met je kan delen van het modelappartement dat ik zelf ook heb bezichtigd.

111

Kijk hoe mooi de raampartijen en keuken zijn, bijvoorbeeld. Ik vind het echt een prachtige ruimte die heel licht en goed aanvoelt.

116

De kamers zijn erg ruim en het huis is goed te bewonen als eerste huis – anders dus dan hoe ik het zelf zal gebruiken. Bovendien is het vlak aan zee, in de heerlijke omgeving van Blankenberge! Heb je interesse in een bezichtiging? Neem dan even contact op met Royal Gardens, de projectontwikkelaar.