Tuinkamer mogelijkheden

4 leuke tuinkamer mogelijkheden

De tuinkamer. Misschien heeft u er al weleens van gehoord. Een tuinkamer is een soort extra woonkamer in uw tuin of aan uw huis. Hij is vaak van hout gemaakt en is daarmee een verrijking van uw woongenot en een ware eyecatcher in uw tuin. In dit blog krijgt u van ons 4 leuke tuinkamer mogelijkheden over wat u ermee kunt doen. Lees snel verder.

1. Extra woonkamer

Een tuinkamer op maat gebruiken als extra woonkamer is de meest voor de hand liggende en bekende manier om een tuinkamer te gebruiken. Het fijne daarvan is dat u volledig zelf kunt bepalen hoe u die woonkamer inricht. Gaat u voor een tv en een bankstel? Of maakt u er een plek in om lekker sfeervol te kunnen dineren?

2. Buitenkeuken

Het is in de zomer natuurlijk heerlijk om lekker buiten in de tuin te kunnen eten. Maar wist u dat u ook buiten kunt koken? Namelijk met een buitenkeuken. U kunt uw tuinkamer uitstekend als buitenkeuken inrichten. Zo kookt u lekker buiten de meest heerlijke gerechten voor uw gasten zonder dat u de hele tijd op en neer hoeft te lopen. Wel zo gezellig en handig toch?

3. Klein wellness resort

Een dagje wellness is natuurlijk heerlijk, maar het is ook fijn als u er de deur niet voor uit hoeft. Dat kan door een bubbelbad in uw tuinkamer te laten maken. Zo staat hij altijd overdekt en geniet u er dus het hele jaar door van. Bubbels aan, een ontspannend muziekje erbij en u komt helemaal tot rust in uw eigen tuin.

4. Man cave

De klassieke man cave is van oudsher een plek waar mannen zich terug kunnen trekken en even voor zichzelf kunnen ontspannen met tafelvoetbal, een dartbord, een film of video games. Maar natuurlijk kan zo’n plek onder vrouwen ook erg gewenst zijn. Het fijne voor een man cave is dan ook dat er eigenlijk geen regels voor zijn. Bedenk voor uzelf hoe u uw cave wilt gaan gebruiken en richt deze naar hartelust in.

Meer inspiratie

Wilt u meer inspiratie op het gebied van wonen en genieten? Lees dan nog wat meer van onze blogs.