TV wand bestellen op maat: waarom?

Een TV wand bestellen op maat brengt veel voordelen met zich mee: je kunt zelf bepalen hoe hoog je de tv wilt laten hangen, op welke plek, hoe groot je het meubel wilt hebben en of je bijvoorbeeld opbergmogelijkheden erbij wilt hebben. Je kunt ook juist voor een uber strakke stijl gaan, door het meubel in dezelfde kleur te nemen als de wand. Het is helemaal aan te passen aan jouw wensen, stijl en interieur. Je moet er immers zelf elke dag naar kijken wanneer je ervoor zit, dus het is belangrijk dat het ook écht in de smaak valt en je er tevreden over bent.

Wat kun je met een TV wand bestellen op maat?

Als een TV-wand bestellen op maat goed in de oren klinkt, dan hebben wij alvast wat leuke inspiratie ideeën voor je. Een TV-wand hoeft namelijk niet saai te worden. Integendeel: je kunt het ook combineren met bijvoorbeeld een soundbar. Bovendien kun je ook gaan voor een mooie ingebouwde sfeerhaard, voor een echt huiselijk gevoel. Voor een cinema effect kun je ook denken aan mooie led verlichting rondom de TV, of bij de randen. Daarnaast kun je ook spotjes aan de bovenkant laten hangen. Lights off, spot on!

Maak een opbergcombinatie

Een TV-wand bestellen op maat hoeft niet puur voor alleen de TV bedoeld te zijn. Je kunt er ook een combinatie van maken door opbergmogelijkheden toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een wat breder meubel met lades of planken. Hier kun je ook van alles kwijt: draadjes en afstandsbediening in de lades, boeken, fotolijstjes en decoratie beeldjes op de planken. Gezien het op maat is kun je alle kanten hiermee op. Bespaard ook nog eens wat ruimte!

Voor welke kleur ga jij?

Ga je voor een tijdloze kleur, of wil je de trends volgen? In 2022 zit je goed met de kleur olijfgroen en blauw. Als je voor wit, grijs of zwart gaat kun je het negen van de tien keer goed combineren met de rest van je huis, gezien het redelijk neutrale kleuren zijn en dus makkelijk te combineren. Wil je toch wat anders, maar niet té opvallend? En wil je ook wat vooruitlopen? Dan is de kleur bruin en amandel kleur ook je beste vriend in 2023.

Wat zijn de TV-trends?

Wil je ook up-to-date zijn van de trends voor de TV zelf? Dan lees je het hier. Dit jaar zijn er nog een aantal trends en innovaties om naar uit te kijken. Heb je een kleine woonkamer, of hou je gewoon niet zo van een enorme TV? Goed nieuws, je kunt ook van kleine Tv’s een goede kwaliteit verwachten. Ook mini led televisies zijn nog niet zo lang geleden op de markt gezet. Houd je van gamen? Veel van de nieuwste Tv’s bieden de mogelijkheid om 4K-video’s erop te bekijken beschikken daarom tot geschikte aansluitpoorten. Ook wordt de software steeds slimmer en slimmer.