Verbeter de akoestiek met akoestische fotopanelen

52_22c02097e4438bd2f2f3fe4a6a3ab0e1_mAkoestische fotopanelen zien eruit als indrukwekkende kunstwerken, maar in feite zijn de panelen meer dan een eyecatcher. Zo zorgen de panelen niet alleen voor een unieke sfeer op kantoor, maar zorgen de panelen er tevens voor dat geluiden uit de omgeving geabsorbeerd worden en dat de akoestiek in de ruimte op deze manier wordt verbeterd. Ben je op zoek naar een oplossing voor de slechte akoestiek op kantoor, maar wil je de sfeer in de ruimte niet verpesten met een lelijk akoestisch paneel? Bekijk dan de mogelijkheden van de akoestische fotopanelen van CVOUSPLAIT en kies een paneel dat bij jouw kantoor past.

32_867519228d1d5325856fc61d710ded0e_mDesigns voor iedereen

Als je een akoestisch fotopaneel van CVOUSPLAIT in kantoor plaatst om de akoestiek te verbeteren, kun je zelf kiezen welk design dit fotopaneel moet hebben. Wil je een natuurlijke sfeer nastreven op kantoor? Dan laat je een fotopaneel met een natuurlijke sfeer plaatsen. Wil je liever een moderne sfeer? Dan kun je ook een fotopaneel kiezen met een modern design om de sfeer in jouw kantoor echt tot zijn recht te laten komen.

project ixta noa h 03Ervaar het zelf: geen overlast meer

Als de fotopanelen van CVOUSPLAIT eenmaal geplaatst zijn, merk je meteen da er geen geluidsoverlast meer is. Dit komt omdat geluiden uit de omgeving worden geabsorbeerd door de materialen van de fotopanelen, waardoor er geen sprake meer is van overlast. Wil je zelf de voordelen ervaren? Neem dan contact op met CVOUSPLAIT en bekijk wat zij voor jou kunnen betekenen.