Vergelijking LED dimmers

Saving energy concept: Human hand turning down electrical light dimmer switch. - Image

Welke LED dimmer moet u hebben?

LED verlichting levert ons een aanzienlijke energiebesparing op ten opzichte van de gloeilamp. Maar het echte besparen begint pas wanneer u ook over een LED dimmer beschikt. Omdat het elektra betreft, raden we allereerst aan om altijd voor een gerenommeerd merk te kiezen in verband met brandgevaar. Goedkope voordelig ogende opties van Chinese makelij kunt u dus beter aan u voorbij laten gaan. Welk merk u dan wel moet hebben, leest u in dit artikel!

Ion Industries innovatieve producent LED dimmers

Wanneer u een LED dimmer van goed kwaliteit zoekt, kunt u terecht bij de innovatieve producent ION Industries. Zij houden bij het ontwikkelen van hun producten altijd rekening met de Total Cost of Ownership (TCO). Dit houdt in dat er bij het ontwerp niet alleen rekening wordt gehouden met de hoeveelheid licht, warmte die moet worden geleverd. Maar met het totale kostenplaatje tijdens de levensduur van het product. Het is geen verrassing dat dit bij LED dimmers hand in hand gaat met het energieverbruik. Hun producten zijn dus beter voor het milieu en de portemonnee. Daarom bespreken we hieronder drie verschillende soorten LED dimmers.

Standaard LED dimmer

LED lampen genereren minder warmte dan een gloeilamp. En warmteverlies betekent energieverlies. Met een LED Dimmer kunt u een lamp laten branden van 0-100 %. Heeft u minder licht nodig? Dan dimt u het licht met de dimmer. Zo kunt u een bepaalde sfeer creëren en meteen energie besparen.

Duo LED dimmer

Een duo LED dimmer is net als een normale duo schakelaar. Maar dan voor dimbare LED verlichting. Zo kunt u meerdere lampen afzonderlijk dimmen vanaf één aansluitpunt.

WIFI LED dimmer

Een WIFI LED dimmer kunt aansluiten op uw smart home systeem. Zo kunt u ook automatisch uw lampen dimmen, van afstand of dimlicht opnemen in één van uw programma’s.

Welke LED dimmer heeft u nodig?

Keuze genoeg dus op het gebied van ION led dimmers, wanneer u sfeervol licht wilt, energie wilt besparen, geld of allemaal. Vragen of onduidelijkheden over dit artikel kunt u hier kwijt.