Zoekt u unieke stalen poten voor uw tafel?

Ik vind het leuk om dingen te veranderen in mijn interieur, dat heb ik altijd al gedaan namelijk want ik hou gewoon van een nieuwe look eens in de zoveel maanden of paar jaar. Daar is toch niets mis mee? Het is niet dat ik nou zoveel geld heb dat ik dit elke keer kan doen maar ik spaar er wel voor en soms, als ik echt niet kan wachten, dan koop ik gewoon een paar kleine dingen. Misschien een paar nieuwe accessoires of een nieuw bijzettafeltje. Of een paar nieuwe stalen poten voor mijn salontafel bijvoorbeeld. Die stalen poten heb ik pas gekocht via de site meubelpootjes.be. Een leuke site met heel veel mooie tafelpoten, allerlei verschillende ook. Ze verkopen daar tafelpoten en meubelpoten in diverse afwerkingen en kleuren. Ze hebben ze ook in diverse materialen; RVS, chroom, staal of metaal, kunststof, aluminium, vilt en meer. Het montagemateriaal voor de stalen poten verkopen ze er ook nog eens bij gelukkig. Ze komen in diverse vormen, ze verkopen hairpin poten maar ze verkopen ook mooie meubelen. Tafels, kasten, stoelen, boxsprings, tuinmeubelen, kindermeubels en bartafels. Ze leveren ook nog eens maatwerk, dus als u iets wilt weten hierover, dan kunt u ze hier over contacteren. Ze hebben een categorie met nieuwe spullen en eentje met sale ook. Ze verkopen daarnaast ook stalen poten en de rest van de tafelpoten ook via de zakelijke markt. Ze verzenden snel en gratis binnen de EU, u heeft 14 dagen bedenktijd en als het product, dus in mijn geval de stalen poten, niet naar uw zin is dan krijgt u gewoon uw geld terug. Ze leveren ook nog eens heel snel. U kunt een account aanmaken via de site om zo uw bestelling te volgen. Mijn stalen poten waren heel snel bij me binnen. U kunt ze bellen en ook mailen via een contact formulier die u via de site kunt vinden. Ze zijn ook via social media te vinden. En u kunt zich natuurlijk ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Ze hebben een leuk blog waar u ook een keer naar kunt kijken misschien.

Wilt u ook stalen poten kopen?

Dan moet u een keer een kijkje gaan nemen op deze site. Ik had mijn tafelpootjes snel binnen, en ze zijn ook nog eens netjes verpakt geleverd en alles klopte. De klantenservice was heel vriendelijk toen ik ze belde en ze hebben me netjes geholpen met mijn vragen. Ik ben blij dat ik hier heb besteld en zal dit in de toekomst zeker nog een keer doen. Ik ben zeer tevreden over ze.

Als u meer wilt weten over de producten van deze site,

Neemt u dan eens een kijkje op de site, want:

  • Ze verkopen allerlei soorten tafelpoten
  • Ze leveren ook maatwerk
  • Ze zijn ook nog eens een groothandel

Ja het is gewoon een goede site, want kan ik nog meer zeggen. Mijn nieuwe tafelpoten staan mooi onder mijn salontafel, ik ben dus erg blij met ze en wie weet ga ik binnenkort weer wat veranderen in huis.