Het fijne van kasten op maat

Bent u op zoek naar de juiste kasten voor uw woonruimte, maar krijgt u uw droomkast niet gevonden? Of heeft u net een woonruimte gekocht waarin kasten met standaard maten net niet goed passen of tot hun recht komen? Kies dan voor kasten op maat! Deze kasten staan gegarandeerd prachtig op elke plek die ervoor in gedachten heeft en ze zijn altijd helemaal naar wens. Lees snel verder.

Alles volledig naar wens

Met kasten op maat kiest u voor maatwerk dat altijd volledig naar wens is. Op welke plek in huis u uw kasten op maat ook wil hebben, de kasten zullen passen én er uitstekend uitzien. Of u nu een kast op maat wil omdat deze onder een schuin dak moet passen, onder een laag plafond of in een bijzondere hoek. Kasten op maat worden gemodelleerd voor elke indeling. Heeft u wel ruimte voor een kast, maar niet voor openslaande deuren? Dan kunt u kiezen voor schuifdeuren of draaideuren. En uiteraard heeft u bijzonder veel keuze als het aankomt op materialen, kleuren en accessoires. U krijgt met kasten op maat dus niet alleen de meest praktische kasten, maar ook de meest visueel aantrekkelijke. Ideaal toch?

Inmeten en monteren diverse kasten

Als u wilt, kunt u uw kasten op maat in laten meten en monteren door een specialist. U bent er dan zeker van dat ze passen op de plek die u in uw hoofd heeft. Daarnaast loopt u dan niet het risico dat er onverwachts iets misgaat. U heeft met kasten op maat veel opties zoals:
  • Inloopkasten
  • Schuifdeurkasten
  • Draaideurkasten
  • Wasmachinekasten
  • Hangkasten
  • Garderobekasten

Meer weten

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Hou dan vooral ons blog goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes en inspiratie.