NIEUW: houten trapleuningen bij INOXvakman.be!

INOXvakman.be is sinds 3 jaar uitgegroeid tot de nr. 1 in België en Nederland op het gebied van INOX trapleuningen en INOX balustrades online. Met een zorgvuldig samengesteld assortiment, scherpe prijzen, maatwerk producten en snelle levering is INOXvakman.be volledig ingericht op de hoge eisenstandaard van de huidige (online) consument. Naast INOX trapleuningen kunt u nu ook een trapleuning van hout bij INOXvakman.be bestellen; Altijd op maat voor u vervaardigd, tot 400 cm geleverd in 1 geheel, inclusief stijlvolle INOX leuningdragers en INOX einddoppen (en de benodigde schroeven en pluggen), zorgvuldig afgewerkt, goed verpakt en snel geleverd!

 

Houten leuningen, een prachtige aanvulling op ons assortiment!

 

Wij hebben gekozen voor een gericht assortiment houten trapleuningen die perfect passen bij onze prachtige selectie INOX leuningdragers en overige INOX accessoires. Zo is de diameter van onze houten trapleuningen 42,4 mm, precies gelijk aan de diameter van onze ronde INOX trapleuningen. Dit zorgt ervoor dat praktisch alle leuningdragers die geschikt zijn voor onze ronde INOX trapleuningen ook toegepast kunnen worden op de houten leuningen.

Binnen ons vaste aanbod aan houten leuingen inclusief leuningdragers hebben wij een selectie gemaakt van 5 leuningdragers uit ons totale assortiment leuningdragers. Heeft u een prachtige INOX leuningdrager gezien en zit nu net deze niet bij de selectie van 5 dragers? Neem dan contact met ons op, de kans is groot dat wij ook deze leuningdrager in combinatie met een houten trapleuning aan kunnen bieden! Wanneer u ons een mailtje stuurt, ontvangt u van ons snel een reactie waarbij we aangeven of de door u gewenste drager te combineren is met een houten trapleuning. Indien dit mogelijk is ontvangt u tevens meteen een gericht prijsvoorstel.

 

Dus ook een trapleuning van hout bestelt u vanaf nu eenvoudig online bij INOXvakman.be!