Een spanplafond om je woning op te fleuren

spanplafond

Tip: spanplafond prijzen! Niet iedereen is altijd even tevreden met zijn of haar woning. Sommige mensen houden ervan om af en toe hun interieur ietwat te veranderen, en anderen vinden het juist leuk om met kleuren te variëren. Toch zijn er nog een heleboel andere manieren om je woning snel en gemakkelijk een nieuwe uitstraling te geven. Een voorbeeld daarvan is het aanschaffen van spanplafonds. Zoals de naam eigenlijk al zegt, gaat het hier over een spanbaar plafond. Dat betekent dat je het plafond onder je huidige plafond kunt spannen. Zo creëer je eigenlijk een prachtig nieuw plafond, zonder dat je je oude plafond hoeft te slopen. Dit vergt namelijk veel tijd en moeite, terwijl een spanplafond heel gemakkelijk geplaatst kan worden. Spanplafonds zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dat komt onder andere omdat ze zo snel geplaatst kunnen worden, maar ook omdat ze heel makkelijk te onderhouden zijn. De meeste spanplafonds bestaan namelijk simpelweg uit een doek van kunststof. Dit doek kun je, mocht het vaal of vies zijn geworden, gewoon van het plafond afhalen en wassen. Zo heb je binnen een mum van tijd weer een schoon en netjes plafond.

spanplafond

Veel mogelijkheden

Als je geïnteresseerd bent in het plaatsen van een spanbaar plafond, dan kun je eens op de website van KCP kijken (kcp-spanplafond.be). KCP is een bedrijf dat spanplafonds verkoopt, levert en ook meteen bij je komt plaatsen. Zo weet je zeker dat het plafond met de grootste zorg wordt opgehangen en dat de kwaliteit goed is. Maar waarom zou je nou eigenlijk een spanbaar plafond plaatsen? Dat komt omdat je met spanplafonds heel veel verschillende mogelijkheden hebt om je huis mooi en netjes eruit te laten zien. Zo kun je bijvoorbeeld hele bijzondere lichteffecten creëren met een spanbaar plafond. Ook zorg je voor een verzorgde en degelijke uitstraling. Bovendien kun je zelf kiezen welke kleur je plafond moet worden en hoe de decoratie en de afwerking eruit moet komen te zien. Zo weet je zeker dat je zélf kunt bepalen hoe jóuw woning eruit zal zien.

 

De beste prijs-kwaliteitsverhouding

Een spanplafond kun je al tegen een hele betaalbare prijs krijgen. Dat komt omdat het geen volledig plafond is, maar een kunststofdoek dat onder het plafond wordt gehangen. Zo hoef je dus geen grote aanschaf te doen om jouw woning op te fleuren. KCP zorgt ervoor dat je doek van goede kwaliteit is en zorgvuldig wordt opgehangen. Zo heb je er zelf bijna geen werk van, maar kun je er wel lang van genieten. Als je wilt, kun je ook kiezen voor een unieke print op je plafond. Zo kun je pas écht zorgen voor een bijzondere uitstraling van je woning. Omdat spanplafonds geschikt zijn om in vochtige kamers te plaatsen, kun je ze zelfs laten plaatsen in de badkamer of de keuken. Iedere kamer in je woning kan dus worden opgefleurd met een spanbaar plafond. Voor foto’s van spanplafonds en meer informatie  kun je surfen naar kcp-spanplafond.be.