dakraam arnhem

Dakraam in Arnhem laten plaatsen

Wilt u in Arnhem meer licht op uw zolder? Laat dan een dakraam plaatsen. Deze ingreep is relatief klein en goedkoop en voorziet uw zolder in één klap van daglicht. Hiermee maakt u hem geschikt voor meer dan alleen de opslag van spullen. Een extra slaapkamer bij gezinsuitbreiding? Een hobbyruimte of studeerkamer? Of misschien wel een sport- of yogaruimte? Het is allemaal mogelijk wanneer u deze ruimte voorziet van daglicht. In dit blogartikel maken we u bekend met de verschillende soorten, maten en modellen, zodat u weet welk raam het beste aansluit bij uw behoeften.

Fakro dakraam

Fakro is een innovatieve producent van dakramen. Dit merk heeft als voordeel dat ze dakramen leveren voor zowel platte als hellende daken. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende stijlen, kleuren en modellen. Zo vindt u altijd een dakraam dat bij de nieuwe functie van uw zolder past. De specifieke kenmerken van een Fakro dakraam zijn:
  • Het gebruikte hout komt uit verantwoord beheerde bossen
  • Beschikt over een ventilatierooster, waardoor u binnen altijd frisse lucht heeft
  • Heeft een kindveilige kierstand
  • Nauwelijks warmteverlies en daardoor erg energiezuinig

Velux dakraam

Velux is de uitvinder van het dakraam zoals we dat nu kennen en is ook vandaag de dag nog één van de grootste producenten. Hun assortiment hebben ze in de loop der jaren natuurlijk uitgebreid en doorontwikkeld. Deze dakramen zijn leverbaar in verschillende modellen, maten kleuren en uitvoeringen. Hierdoor is voor iedere toepassing wel een dakraam te vinden in hun assortiment.

Welk dakraam is het beste?

Fakro of Velux zijn beide topmerken, waar u geen buil aan kunt vallen. Waar u wel rekening mee dient te houden, is de plek waar u een dakraam wilt laten plaatsen. De situatie ter plekke is van grote invloed op welk dakraam in Arnhem voor u het beste is, zowel bouwtechnisch als qua lichtinval. Schroom daarom niet om een specialist in te schakelen met kennis van zaken. Er zijn immers vele opties en mogelijkheden en op deze manier weet u zeker dat u het juiste dakraam kiest. Voor vragen over dit artikel gebruikt u het contactformulier.