Een dorpel op maat bij NATUURSTEENvakman.nl!

dorpel op maat

Een dorpel op maat kopen doet u bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een gerichte collectie dorpels, ook wel binnendorpel en deurdorpel genoemd, is de kans groot dat u bij ons slaagt. Naast hardstenen dorpels vindt u bij ons ook prachtige composiet dorpels, in een grote diversiteit aan kleurtinten. Met een eigen natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen leveren wij uw maatwerk dorpel voor binnen voordelig & snel. Wij staan hierbij garant voor binnen deurdorpels op maat, zorgvuldig afgewerkt en snel bij u thuisbezorgd.

NATUURSTEENvakman

Of u nu op zoek bent naar een dorpel van natuursteen of een composiet, u bent bij ons verzekerd van een dorpel op maat. Met een gerichte collectie dorpels voor binnen verkrijgbaar in de meest voorkomende afmetingen (5×2, 8×2, 11,4×2 en 15×2 cm) en een lengte op maat tot maximaal 240 cm is de kans groot dat u slaagt bij NATUURSTEENvakman.nl.

Op de product detailpagina van onze deurdorpels kunt u eenvoudig de gewenste lengte invoeren (in cm). Wanneer u vervolgens op de button ‘bereken’ klikt wordt de exacte prijs, inclusief het op maat zagen, direct getoond. Ook zijn er diverse maatwerk zaagdiensten direct online mee te bestellen, zoals bijvoorbeeld het ‘uitzagen van een hoek’ in 1 of 2 zijdens van de dorpel. Dorpels bij NATUURSTEENvakman.nl; Altijd op maat & voor de beste prijs. In onze eigen natuursteen zagerij kunnen wij uw dorpel op maat goed en voordelig realiseren. Dit stelt ons ook in staat om deze snel te leveren; Snel & voordelig een topkwaliteit maatwerk dorpel kopen doet u dus bij NATUURSTEENvakman.nl.

 

Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Bezoek onze website, stuur ons een e-mail, bel met 1 van onze medewerkers, of breng een bezoek aan onze natuursteen zagerij. LET OP: Dit kan alleen op afspraak!