Houtlook vloertegels, onderhoudsvriendelijk en ‘net echt’!

Houtlook vloertegels

Houtlook vloertegels bij Tegelmegashop.be; Naast het feit dat online bestelen bij ons eenvoudig en snel is, bieden wij altijd de scherpste online prijs, bieden wij een uitgebreid assortiment 1e keus topkwaliteit tegels van A-merken en zijn wij u graag van dienst met een advies op maat!

Tegelmegashop

Altijd al een houten vloer willen hebben met de gemakken van een tegelvloer? Kies dan voor onze vloertegels met houtlook! Door onze ruime keuze op het gebied van vloertegels met houtlook is er altijd een geschikte tegel voor u, voor iedere ruimte in uw woning. Wanneer u kiest voor vloertegels met houtmotief van Tegelmegashop, dan kiest u voor een prachtig product. Door de authentieke uitstraling van ‘echt hout’ in combinatie met het gemak van een keramische tegel is dit een win-win situatie. Deze vloer is perfect te combineren met vloerverwarming en heeft de uitstraling van een echte houten vloer. Ook het onderhoudsgemak is zeer eenvoudig, geen lastige producten, geen periodiek onderhoud zoals lakken, schuren en reinigen. Gewoon eenvoudig en snel met wat licht schoonmaakwerk.

En wat dacht u van een prachtige ‘Zweedse badkamer’, met een houten vloer. Heel stoer en op dit moment ook erg trendy. Keramische tegels met een houtlook zijn natuurlijk waterbestendig en dus toepasbaar in uw badkamer en/of toilet, maar ook voor een rustieke keukenachterwand bijvoorbeeld. Denkt u ook eens aan de onbeperkte mogelijkheden op het gebied van het leggen van patronen. Op dit moment is de visgraat houtlook vloer bijvoorbeeld erg in trek. Natuurlijk staat duurzaamheid hoog in het vaandel, zowel op de korte als op lange termijn, vloertegels blijven langer in goede staat en zijn goedkoper in aanschaf dan een echte houten vloer. En dan voor de volledigheid nog even alle voordelen t.o.v. hout op een rijtje; Een super prijs – kwaliteit verhouding, optimaal te combineren met vloerverwarming, onderhoudsvriendelijk, waterbestendig (vochtvrij), krasvast, onbeperkte mogelijkheden en extreem duurzaam!