Wij gingen dat appartement in Blankenberge kopen

Een appartement Blankenberge kopen als tweede huis om heerlijk in elke vakantie of vrije weekend te kunnen vertoeven is toch alleen al een heerlijke gedachte? Nou, ik kan vertellen dat ik nu samen met mijn man de knoop het weten door te hakken om de stap te maken en een mooi appartement aan het strand heb weten te bemachtigen. Omdat ik zo erg blij ben vond ik dat dit bericht niet mocht ontbreken op mijn inspiratie- wonen blog. 

Ik kijk erg uit naar de zomervakantie

Het appartement in Blankenberge kopen, was gelukkig prima te financieren en daarom ben ik erg blij dat ik dit adres heb gevonden want hier heb je namelijk echt die woning aan het strand. Dat zorgt ervoor dat je dat echte vakantiegevoel krijgt. En je hier verzekerd van bent want elk seizoen heeft natuurlijk zijn charmes om aan het strand te zitten. Even die wandeling en even dat gevoel van er even tussen uit te zijn. Dat is wat wij nu kunnen opzoeken wanneer we willen. Ik kan nu al zeggen dat dit erg vaak zal gaan gebeuren met de aanstaande zomervakantie voor de deur zal dit vast en zeker helemaal goed komen. Neem eens een kijkje op de site en laat je inspireren door de foto’s.