Zwevend of staand tv meubel?

Zwevend of staand tv meubel?

Zwevend of staand tv meubel kiezen

Als je op zoek bent naar een nieuw tv meubel, komt vaak de vraag voorbij: wordt het een zwevend of staand tv meubel? Dat is een logische vraag. Bij verschillende soorten interieurs passen nu eenmaal diverse soorten meubels. Afhankelijk van je interieur, de ruimte die je hebt en je persoonlijk smaak kies je een zwevend of een stand tv meubel. In dit blog zetten we wat handige weetjes en feitjes per soort meubel voor je op een rijtje.

Wanneer een zwevend tv meubel?

Een zwevend tv meubel komt vooral goed tot zijn recht in een strak en modern interieur. Daar tref je ze dan ook vaak aan. Als je zelf meer van de moderne stijlen bent, zal een zwevend tv meubel je waarschijnlijk ook eerder aanspreken. Je vindt deze meubels dan ook vaak in de meer moderne stijlen en kleuren, zoals wit en zwart. Doordat een zwevend tv meubel geen poten heeft, zorgt het meubel voor een extra ruimtelijk effect. Hierdoor komt het meubel ook goed tot zijn recht als je een wat kleinere ruimte hebt die je graag wat groter wil laten ogen.

Wanneer een staand tv meubel

Een staand tv meubel zie je van oudsher vaak terug in de meer klassieke, landelijke en retro interieurs. Het fijne van een staand tv meubel is dat ze in enorm veel interieurs goed tot hun recht komen. Zelfs in de moderne. Ze zijn namelijk in veel verschillende stijlen, kleuren, materialen en afwerkingen verkrijgbaar. Dat geldt niet alleen voor de kast zelf, maar ook voor de poten waar deze op staat. Je kunt voor enorm veel soorten en stijlen poten kiezen. Ook hier kun je weer kiezen uit veel verschillende materialen zoals verschillende soorten hout en staal. Je hebt dus ontzettend veel keuze met staande tv meubels.

Staand of zwevend tv meubel op maat

Of je nu een staand of een zwevend tv meubel wil, als je niet precies het meubel ziet dat je voor ogen hebt, kun je deze altijd op maat laten maken. Door een tv meubel op maat te laten maken, met of zonder poten, weet je zeker dat je deze in de juiste stijl en kleur krijgt. Daarnaast krijg je hem ook altijd in het juiste formaat. Je weet dus altijd zeker dat hij perfect in de door jou gekozen ruimte past.

Meer weten?

Wil je meer weten over het laatste nieuws op het gebied van wonen en interieur? Houd dan zeker ons leuke blog in de gaten.